ADAX CLEA CP Fehér 10 ET - 1000W ÉRTÉKCSŐKKENT

ADAX CLEA CP Fehér 10 ET - 1000W ÉRTÉKCSŐKKENT
Beszerzési idő:
3-8 munkanap
66 190 Ft
Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az Adax Clea szép, stílusos és elegáns. A Clea-t azok számára tervezték, akik nem elégszenek meg a középszerű dizájnnal és szeretnének valami különlegeset az otthonukba. A magas minőség mind a fekete, mind a fehér edzett üveg felületen, mind pedig a rozsdamentes felfüggesztések kialakításán tükröződik. A Clea az Adaxtól megszokott biztonságosan alacsony felületi hőmérséklettel üzemel, ezért kisgyermekek, vagy háziállatok mellett is gond nélkül használható.


A Clea-t digitális programozható termosztáttal szállítjuk Önnek, hogy tetszés szerint előre beállíthassa az adott napszakban kívánt hőmérsékletet.


Az Adax Clea CP sorozat 42 cm-es magassággal, 3 féle fűtésteljesítménnyel (600-1000W), digitalis, programozható termosztáttal, fehér és fekete színű edzett üveg előlappal kapható.


Az Adax Clea CP fűtőpanel konvekciós elven melegítí fel a helyiség levegőjét. Legjobb hatásfokot ablakok alatt, a padlótól 5-10 cm magasan felszerlve érhetünk el. Ilyenkor egy "hőfüggöny" keletkezik az ablak hideg üvege és a felmelegített szobalevegő között, ami által a helyiségben egyenletes, a termosztát által beállított hőmérséklet marad.


Az Adax fűtőpanel nem hagyományos izz

Adatok
Cikkszám
832401ecs
Tömeg
8 kg/db
Vélemények
kandh