Elektromos infravörös hősugárzó - Mensa Heating Vireoo Private 400 W

Elektromos infravörös hősugárzó - Mensa Heating Vireoo Private 400 W
Szállítási idő:
3-8 munkanap
217 100 Ft
Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Vireoo private egy magán felhasználásra fejlesztett kávézóasztal, beépített fűtőtesttel, mely mellett kora tavasztól késő őszig élvezheti a szabadban töltött estéket. A Vireoo private hőálló műanyag házzal, valamint kapcsolóval rendelkezik.


Az asztal lábában elhelyezett, 400W teljesítményű infravörös fűtőelem gondoskodik arról, hogy a hűvös estéken se fázzon. A Vireoo private lábai állíthatók, így az asztal az egyenetlen talajon is stabilan áll.


A készülék érintésvédelmét a fűtőelem körüli rács biztosítja, míg a túlmelegedéstől a lábak felső részén elhelyezett szellőző nyílások védenek.


Főbb jellemzők:  • Mivel hűvös időben üldögélve az ember alulról kezd el fázni, ezért a MesnaHeating a lábat fűti, így kihasználva a keringés általi természetes hőáramlást a szervezetben.

  • A másik fontos tulajdonsága, hogy nem a levegőt melegíti, hanem infravörös technológiával a sugarak útjába eső testeket, így a hő nem vész kárba.

  • A fenti két tényező miatt a MensaHeating viszonylag alacsony teljesítmény leadása mellett is nagyon hatékony, így olcsón üzemeltethető..

  • Kényelmes: elektromos árammal működik, így csak be kell dugni a konnektorba. Nincs szükség a gázpalackok cseréjére, ráadásul nem keletkezik kellemetlen szag sem az égés miatt, mint a gázgombák esetében.

  • Felülete érintés védett és vízálló, így kisgyermekek és kisállatok jelenléte esetén is biztonságos.

  • A MensaHeating rövidhullámú kvarc technológiájának köszönhetően az elektromos áram 92%-át hővé alakítja, és azonnali meleget ad, így nem kell percekig várni, mire eléri az üzemi hőmérsékletét.


Dán formaterv: A MensaHeating termékeket a híres dán formatervező, Mikael Mammen tervezi. Ezen felül is a MensaHeatinghez kapcsolódó minden technológiai és termékfejlesztés Dániában történik.

Adatok
Cikkszám
MVB2C-Ch
Tömeg
7 kg/db
Vélemények