Kerti játszótér - Jungle Gym Nomad játszótorony

Kerti játszótér - Jungle Gym Nomad játszótorony
Kerti játszótér - Jungle Gym Nomad játszótorony
Kerti játszótér - Jungle Gym Nomad játszótorony
Kerti játszótér - Jungle Gym Nomad játszótorony
Szállítási idő:
3-8 munkanap
6 200 Ft
Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Elegáns tervezése miatt a Jungle Nomad tökéletes kerti bútordarab lehet bármilyen nagyobb kültéri
területen.


Ez az időtálló modell tartalmazza a vásárlók kedvenceit, a homokozót, a mászófalat, a kormánykereket, a
teleszkópot, a csúszdát, mely vízi csúszdává alakítható egy slag csatlakoztatásával.A fa mászótorony számos biztonsági megoldással rendelkezik, mint pl. a fejvédő
párnácskák, két részes csavartakarók és biztonsági kapaszkodók. 


 


Mit tartalmaz az ár?


Alapár


Kerti játszótér - Jungle Gym Nomad játszótorony alap ára minden esetben tartalmazza az összeszereléshez szükséges egységcsomagot- csavarokat, vasalatokat,  betonozható földhorgonyt (benne a részletes, ábrákkal illusztrált vágási és szerelési útmutatóval), a faanyagot (szálanyagban méretre vágás és előfúrás nélkül). Az egységcsomag csúszdát nem tartalmaz, azt külön kell hozzá választani. A termék nincs előfúrva!


Méretre vágás


A szolgáltatás a deszkák, lécek, oszlopok precíziós szerszámokkal való méretre vágását tartalmazza, ami nagyban megkönnyíti az otthoni összeszerelést, hiszen ezután már csak fúrni és csavarozni szükséges. Házhozszállítást csak méretre vágott játékokra vállalunk.


Festés


A faanyag csiszolása és két rétegben való lefestése Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrral. (Mindhárom fenti opció választása esetén rendelhető szolgáltatás)


Szolgáltatások megrendelése esetén 30% előleg fizetendő a teljes árból. A szolgáltatások vállalási határidejét a megrendelés után tudjuk visszaigazolni.


Felhívjuk figyelmüket hogy az impregnáló szer zőld árnyalata átüt a festésen


Figyelmeztetések


A termék kizárólag kültéri, lakossági használatra alkalmas. A Kerti játszótér - Jungle Gym Nomad játszótorony legfeljebb 50 kg súlyú gyermekek számára alkalmas. 3 éves kor alatt nem használható.


Biztonságos használat


A terméket ne telepítse kemény felületre (pl. beton, aszfalt, murva, salak, stb.), hanem kizárólag puha talajra, ami lehet jó minőségű gyep, vagy homok, de a legjobb eredmény elérése érdekében gumilap, vagy öntött gumi burkolatot javaslunk.


A termék méretének kiválasztásánál kérjük, vegye figyelembe, hogy a játszótér minden oldalán 2 m biztonsági távolság megtartása ajánlott minden egyéb tereptárgytól (kerítés, ruhaszárító, fa, virágágyás, kerti építmények, stb.).


Faanyag információ


A kerti játszótereket magas nyomáson telített, gyalult, fózolt borovi fenyő faanyaggal szállítjuk. A telítéshez használt zöldes árnyalatú impregnálószer megvédi a fát a gomba és rovarkároktól, ugyanakkor ahhoz, hogy hosszú távon szép legyen, mindenképp érdemes kültéri vékonylazúrral kezelni két rétegben. Javasoljuk a Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrok használatát.


Fontos tudnivaló a Nádlandban vásárolt faanyagokról és fából készült termékekről: www.nadland.hu


A nálunk kapható Milesi festékhez tartozó színmintákat és hasznos információkat ezen a linken találhat: www.nadland.hu/milesi_info

Adatok
Cikkszám
403-202-K
Tömeg
120 kg/db
Vélemények