Yulvo csúszda, 2,2 m, kék

Yulvo csúszda, 2,2 m, kék
Beszerzési idő:
3-8 munkanap
24 890 Ft
Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Otthoni használatra, HDPE, UV álló, anyagban teljesen színezett, rendkívül ellenálló, masszív műanyagból készült, hullámos vonalvezetésű csúszda.


TÜV tanúsítvánnyal, az EN 71 szabványnak megfelelően készült minőségi termék. Induló magassága: 1,5 méter (+,-5 cm eltéréssel), teherbírása 70 kg.


TIPP: egy slag segítségével, a csúszdalap hátoldalán található csatlakozót használva könnyedén vizes csúszdává alakítható!


Ajánljuk kerti medencék, pancsolók kiegészítéséhez.


Felszerelés: 120 cm (+/-5 cm) magas csúszdaállványhoz, vagy játszótoronyhoz kapcsolható. A csomagolás nem tartalmazza a termék rögzítéséhez szükséges 2 db csavart.


Biztonsági előírások: a termék biztonságos használatához, és a sáros, kikopott fű megakadályozása érdekében válasszon ütéscsillapító gumilapot. A termék felállításánál figyelni kell arra, hogy a biztonságos használathoz minimálisan szükséges 2 méteres távolság megmaradjon a csúszda és más esetleges tereptárgyak (kerítés, fák, szárítókötél, stb.) között. Ebben a biztonsági zónában ne hagyjunk semmilyen hegyes, kemény, vagy s

Adatok
Cikkszám
400-012-004-001
Tömeg
6 kg/db
Vélemények
kandh