Hűségpont rendszer

TérkőTallér - azaz  levásárolható forint

Vásároljon regisztrációval a Térkőwebáruházban, és minden vásárlása után a vásárlása értékének akár 5%-át levásárolhatja a következő rendelése alkalmával!

Mikor kapja meg a TérkőTallérokat?

A regisztrációjához tartozó TérkőeTallér gyűjtő számláján a rendelés lezárása után automatikusan jóváírjuk. 1 TérkőTallér = 1 Forint értékben felhasználható.

Hol látható, hogy 1-1 termék után mennyi TérkőTallér jár?
Az adott termék adatlapján van feltűntetve (a kosár és méretezés alatt találja).

Hol láthatom, hogy összesen mennyi TérkőTallérom van?
Az aktuális TérkőTallér egyenlegét a belépés után a Profil menüpontban nyomon követheti (fejlécben, jobb felső sarokban találja). Belépés után kattintson ide és a Kedvezmények fül alatt láthatja aktuális TérkőTallér egyenlegét.

Hogyan vásárolhatja le a TérkőTallérokat?
A kosárban, a megrendelési folyamat végén a rendszer rákérdez, hogy szeretné-e felhasználni a TérkőTallérokat?  A minimálisan felhasználható TérkőTallér 1000 pont, illetve a fizetendő összeg felét fizetheti ki TérkőTallérral.

Fontos: elállás esetén, ha pontok időközben felhasználásra kerültek, akkor természetesen a felhasznált pontok 1 pont = 1 Ft értékben levonásra kerülnek a visszautalásra kerülő összegből. Amennyiben az elállásra kerülő termék ára után járó pontok nem lettek felhasználva, azok automatikusan törlődnek a vásárló egyenlegéről.

olcsobbat.hu aprohirdetesingyen.hu arcedula.hu arradar.hu olcso.hu