Legyen viszonteladó partnerünk!

ÜZLETI PARTNER PROGRAM:

Megújult szolgáltatásaink kialakításánál kiemelt szerepet kapott partnereink igényeinek megismerése. Üzleti megoldásainkat úgy alakítottuk ki, hogy vállalata méretétől, profiljától és működési területétől függetlenül hozzájárulhassunk mind Ön, mind cége sikereihez.

Hatalmas termékkínálat

Egyedi kedvezményrendszer

Speciális üzleti ajánlatok

Személyre szabott ügyintézés és ügyfélközpontúság

Hogyan működik?

Meglévő szolgáltatásaink átalakítása és bővítése egyaránt azt a célt szolgálja, hogy a jövőben ügyfeleink igényei szerint olyan megoldásokat nyújtsunk, melyek számukra az adott helyzetben leginkább megfelelőek. Ennek érdekében minden ügyfelünknek egyedi szolgáltatáscsomagot kínálunk, így rugalmasan tudunk reagálni partnereink változó igényeire.

1. Adja meg adatait a lent található űrlap kitöltésével és mi cége méretétől, profiljától, illetve elhelyezkedésétől függően kialakítunk Önnek egy személyre szabott szolgáltatáscsomagot, melyet e-mailben eljuttatunk Önhöz. Annak érdekében, hogy kedvezmény rendszerünkkel a lehető leghatékonyabban támogathassuk vállalakozását, esetlegesen további rövid kérdésekkel pontosítjuk igényeit.

2. Amennyiben úgy dönt, hogy a felkínált szolgáltatáscsomagot szeretné igénybe venni és annak előnyeit akár már ma élvezni, csupán egy megerősítést fogunk kérni Öntől. Ilyen egyszerű.

 

Legyen ügyfelünk!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi űrlap kitöltésével, és mi hamarosan keresni fogjuk Önt:
* kötelezően kitöltendő

 

Cégnév:
Cég adószáma:
Kapcsolattartó vezetékneve*:
Kapcsolattartó keresztneve*:
Kapcsolattartó pozíciója:
Kapcsolattartó e-mail címe*:
Kapcsolattartó telefonszáma: