Fokoló Must és Cefre /cukorfokoló/ 0-30

Fokoló Must és Cefre /cukorfokoló/ 0-30

Ehhez a termékhez nem készült el a leírás, ha szüksége van részletes információkra, szívesen segítünk Önnek.
Kattintson a "Kérdés a termékről" gombra, és soron kívül elkészítjük Önnek a részletes leírást.
Amennyiben a termék a kép alapján több fajta színben, tipusban rendelhető, az ár mindig 1 db-ra vonatkozik.

Törekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak.

Ha hibát talált a leírásban vagy az adatlapon, kérjük jelezze nekünk!


A pontos szállítási díj rendeléskor kerül kiszámításra.

A szállítási díjaink megtekinthetőek ide kattintva.



A képek csak illusztrációk!
Beszerzési idő:
3-8 munkanap
2 159 Ft
db
db
Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Fokoló Must és Cefre   /cukorfokoló/      0-30

Paraméterei

Cikkszám: fokc2001

Kiszerelés:

Gyűjtő csomagolás: nem

Eltarthatóság: korlátlan

Származási hely:

Rövidismertetése

Must és Cefre fokoló /cukorfokoló/   0-30

A must és cefre cukorfokának megállapítására alkalmasfokoló.

Teljes hossza: 20 cm

Előnyei

 

Egyéb

A folyadék hőmérsékletét beállítjuk 20 ºC- ra, majdmegfelelő méretű mérőhengerbe / fokoló hengerbe töltjük. A folyadékoszlopminimum magassága a fokoló hosszától, legalább 2 cm-el legyen hosszabb.

A fokolót a folyadékba helyezzük, ügyelve arra, hogyszabadon lebegjen. A leolvasás szemmagasságban történjen, a mérő nyugalmiállapotában. Ezután a folyadék felszínén elhelyezkedő vonal a helyes érték.Mérés után a fokolóra tapadt folyadékot tiszta vízzel mossuk le. A fokolóhiteles mérésre nem alkalmas!

 

A cefre és mustfokmérő alkalmas különböző gyümölcsökbőlkészült folyadékok cukorfokának mérésére.

A kiforrt cefrének 0 fok körüli értéket kell mutatni. Hapontosan 20 Celsius fokon 0 értéket mutat, akkor az azt jelenti, hogy a cefrejól kiforrt és nincsen benne cukor. A cefrefokoló csak a cukrozatlan cefrénélmutat pontos értéket.

A cefre várható szeszhozama minden gyümölcsnél acukortartalomtól függ.

Adatok
Cikkszám
fokc2001-BAG
Tömeg
500 g/db
Vélemények
kandh_v2