VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK

2019.09.05-től webáruházunk környezetvédelmi okok miatt, szeretné csökkenteni a feleslegesen előállított papírhulladék mennyiségét.

Ezentúl a megrendelésekhez tartozó számlát email mellékletben "pdf" (Adobe Reader) formátumban juttatjuk el a kedves vásárlókhoz.

A számla megnyitásához szükséges program az alábbi linkről díjmentesen letölthető.

Pdf olvasó program

A termékek mellett feltüntetett képek illusztrációk. Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a 45/2014. (II. 26.) kormányrendeletben és a Ptk.-ban rögzített rendelkezések irányadóak.

Vásárlástól történő elállás esetén a kifizetett vételárat a jogszabályban meghatározott maximum 14 napon belül visszatérítjük a vásárló részére.  Kizárólag Magyarországon vezetett Ft számlára áll módunkban a vételár átutalását elindítani.

 

A feltüntetett kiszerelési mennyiségek m2, fm (folyóméter), db kiszerelési egységek. Egyes elemeknél többféle értékesítési forma is megtalálható, amit nem tudunk megjeleníteni.

A kötél termékeknél az egy dobon lévő mennyiséget a termék fajtája határozza meg.

Általában 100m/db. 100m hosszúság felett egyedileg kerül legyártásra a kívánt hosszú termék, ezt minden esetben a vásárlónak szükséges jeleznie.

 

A különböző méretekből összeálló burkolatoknál van lehetőség egyféle méret típus rendelésére is (nem kötelező m2-ként kombinálni), ebben az esetben küldjön egy e-mailt (terkowebaruhaz@gmail.com) a részünkre és összeállítjuk a megfelelő tételeket

 

Amennyiben egyedi vagy az oldalon nem megjelölt lehetőséget szeretne igényelni, kérjük, jelezze e-mailen (terkowebaruhaz@gmail.com)

 

 

A vásárlás menete, vásárlási, szállítási tudnivalók

A vásárlás menete:

 1. Válassza ki a kívánt terméket/termékeket
 2. Adja meg a szükséges mennyiséget
 3. Lépjen a pénztárhoz (jobb felső gomb)
 4. Válassza ki az átvétel-, fizetés módját
 5. Adja meg adatait, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot
 6. Fejezze be a vásárlást a gomb megnyomásával
 7. A szállítási díjak miatt e-mailen felkeressük
 8. Az egyeztetés után küldünk egy számlát a megrendelt tételekről
 9. A választott fizetési módon kiegyenlíti a számlát
 10. A gyártó visszaigazolja a termék rendelését
 11. Időpont egyeztetés a szállítás dátumáról

Árajánlatkérés/rendelés menete:

Árajánlat kérést írásban tudunk fogadni a terkowebaruhaz@gmail.com címre. Kérjük az ajánlatban tüntesse fel az ajánlatkérő elérhetőségét is.
 Munkatársunk az Ön ajánlatát minden esetben írásos formában készíti el és e-mailen juttatja el Önhöz.
 Az írásos árajánlat  már tartalmazza a fuvardíjat, a csomagolási és egyéb költséget is.
 Amennyiben az ajánlat után a vásárlást nem személyesen szeretné lebonyolítani, az ajánlatra e-mail-ben válaszolva rendelheti meg az abban szereplő termékeket.
 A megrendelése alapján munkatársunk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, majd egy rövid egyeztetés után elkészíti a számlát, aminek másolatát e-mail-ben juttatja el Önhöz.

Fizetés

A számla kiegyenlítésére többféle lehetőség kínálkozik:

1. Átutalhatja cégünk bankszámlaszámára: 10401921-50526750-66551005

2. A számla ellenértékét befizetheti számlaszámunkra bármelyik bankfiókban személyesen.

3. Cégünk telephelyén és átvételi pontján is kiegyenlítheti a számla ellenértékét készpénzzel és kártyával.

Házhozszállítás

Futárszolgálattal

Futárszolgálatos kiszállítás esetén a csomagfeladást követően a futárszolgálat 1-2 munanapon belül kiszállítja a megrendelést. Erről e-mailben értesítik a vásárlót. Ha a megrendelő nem elérhető a jelzett időpontban, úgy még egyszer megpróbálják a következő munkanapon a kézbesítést. Ha ez is sikertelen, akkor a megrendelt csomag visszaszállításra kerül a feladónak.

Saját autóval

Túlméretes csomag esetén saját autóval vagy alvállakozók közreműködésével történik a kiszállítás. Ennek az időpontja előre egyeztetett, így a megrendelő biztosan megkapja a megrendelt terméket.

Ezt a kiszállítási formát kizárólag úgy szervezzük, ha a vásárló kifizette teljesen vagy részlegesen a megrendelés értékét.
Előfordulhat, hogy olyan mennyiségű terméket rendelnek, aminek a kiszállításához nagyobb méretű gépjármű szükséges. Ilyenkor elképzelhető, hogy az adott helyszínre behajtási engedély szükséges. Erről minden esetben egyeztetünk a megrendelővel a lehetséges megoldásokról.

Természetesen amennyiben bizonytalan vagy csak tanácsot kérne, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal, akik szívesen segítenek Önnek az alábbi telefonszámon: +36-20-626-3170

 

Személyes átvétel:

Személyes átvételnél lehetőség van készpénzzel és kártyával is fizetni. Átvételi pontunkon a raklapos termékeket targoncával mozgatjuk.

 

FAANYAGOK

Vásárlás előtt néhány fontosabb információt IDE kattintva talál a faanyagok természetéről.

kandh_v2