VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK

2019.09.05-től webáruházunk környezetvédelmi okok miatt, szeretné csökkenteni a feleslegesen előállított papírhulladék mennyiségét.

Ezentúl a megrendelésekhez tartozó számlát email mellékletben "pdf" (Adobe Reader) formátumban juttatjuk el a kedves vásárlókhoz.

A számla megnyitásához szükséges program az alábbi linkről díjmentesen letölthető.

Pdf olvasó program

A termékek mellett feltüntetett képek illusztrációk. Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a 45/2014. (II. 26.) kormányrendeletben és a Ptk.-ban rögzített rendelkezések irányadóak.

Vásárlástól történő elállás esetén a kifizetett vételárat a jogszabályban meghatározott maximum 14 napon belül visszatérítjük a vásárló részére.  Kizárólag Magyarországon vezetett Ft számlára áll módunkban a vételár átutalását elindítani.

 

A feltüntetett kiszerelési mennyiségek m2, fm (folyóméter), db kiszerelési egységek. Egyes elemeknél többféle értékesítési forma is megtalálható, amit nem tudunk megjeleníteni.

A kötél termékeknél az egy dobon lévő mennyiséget a termék fajtája határozza meg.

Általában 100m/db. 100m hosszúság felett egyedileg kerül legyártásra a kívánt hosszú termék, ezt minden esetben a vásárlónak szükséges jeleznie.

 

A különböző méretekből összeálló burkolatoknál van lehetőség egyféle méret típus rendelésére is (nem kötelező m2-ként kombinálni), ebben az esetben küldjön egy e-mailt (terkowebaruhaz@gmail.com) a részünkre és összeállítjuk a megfelelő tételeket

 

Amennyiben egyedi vagy az oldalon nem megjelölt lehetőséget szeretne igényelni, kérjük, jelezze e-mailen (terkowebaruhaz@gmail.com)

 

 

A vásárlás menete, vásárlási, szállítási tudnivalók

A vásárlás menete:

 1. Válassza ki a kívánt terméket/termékeket
 2. Adja meg a szükséges mennyiséget
 3. Lépjen a pénztárhoz (jobb felső gomb)
 4. Válassza ki az átvétel-, fizetés módját
 5. Adja meg adatait, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot
 6. Fejezze be a vásárlást a gomb megnyomásával
 7. A szállítási díjak miatt e-mailen felkeressük
 8. Az egyeztetés után küldünk egy számlát a megrendelt tételekről
 9. A választott fizetési módon kiegyenlíti a számlát
 10. A gyártó visszaigazolja a termék rendelését
 11. Időpont egyeztetés a szállítás dátumáról

Árajánlatkérés/rendelés menete:

Ajánlatot kérhet írásban (terkowebaruhaz@gmail.com), illetve szóban (személyesen vagy telefonon keresztül). Az árajánlatot nem csak a kívánt termékekre kérhet, mivel webáruházunkon keresztül kivitelezési szolgáltatást is igényelhet.
 Munkatársunk az Ön ajánlatát minden esetben írásos formában készíti el és e-mailen juttatja el Önhöz.
 Az írásos árajánlat  már tartalmazza a fuvardíjat, a csomagolási és egyéb költséget is.
 Amennyiben az ajánlat után a vásárlást nem személyesen szeretné lebonyolítani, az ajánlatra e-mail-ben válaszolva rendelheti meg az abban szereplő termékeket.
 A megrendelése alapján munkatársunk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, majd egy rövid egyeztetés után elkészíti a számlát, aminek másolatát e-mail-ben juttatja el Önhöz.

Fizetés

A számla kiegyenlítésére többféle lehetőség kínálkozik:

Átutalhatja cégünk bankszámlaszámára: 10401921-50526750-66551005
amennyiben inkább készpénzben fizetné be az összeget, de ezt nem a telephelyünkön kívánja megtenni, a számla ellenértékét befizetheti számlaszámunkra, bármelyik Bank fiókban személyesen, vagy cégünk telephelyén is kiegyenlítheti a számla ellenértékét.

Házhozszállítás

A számla kiegyenlítése után az előre egyeztetett időpontban az árut leszállítjuk a megadott helyszínre (illetve amennyiben nem kért szállítást telephelyünkön és/vagy a gyárak telephelyein átveheti azt).

Természetesen amennyiben bizonytalan, vagy csak tanácsot kérne, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal, akik szívesen segítenek Önnek az alábbi telefonszámon: +36-20-626-3170

Az építőanyagok szállítása történhet gyári szállítással illetve saját járművel történő elszállítással.

Gyári szállítás esetén minden esetben a gyártó által meghatározott feltételekkel tudjuk biztosítani a helyszínre történő szállítást.
Egyéb esetben az árajánlat kérés során kaphat pontos tájékoztatást!

Az írásos árajánlat már a fuvardíjat, a csomagolási és egyéb költséget is tartalmazza.

A számla kiegyenlítése után az előre egyeztetett időpontban az árut leszállítjuk a megadott helyszínre (illetve amennyiben nem kért szállítást, telephelyünkön vagy az adott gyártó telephelyén, helyszín visszaigazolása után átveheti azt.)

A szállítás általában 40 tonnás össztömegű, darus, pótkocsis gépjárművel történik. Feltétel, hogy a helyszín ilyen gépjárművel megközelíthető legyen, illetve a lepakoláshoz elegendő hely álljon rendelkezésre.  Az árak egy alkalommal történő fuvarozást és lerakodást foglalnak magukba. A Vevő hibájából szükségessé váló újabb házhozszállítást a Vevőt terhelik. A szállítási költség teherautó mellé történő lerakodást foglalja magába. Egyéb a helyszínen felmerülő rakodás többletköltség, mely a helyszínen fizetendő. A kiszállítás elismerése úgy történik, hogy a vevő aláírja a szállítólevelet. Ha a szállítási napon a vevő, vagy képviselője az átvételnél személyesen nem jelenik meg, a szerződés teljesítését a termék lerakásával megtörténtnek tekintjük. A szállításból eredő esetleges töréskárt, illetve a le nem szállított termékeket a vevő köteles a szállítólevélen feltüntetni.

Előfordulhat, hogy az építkezés helyszíne behajtási engedély köteles, ez esetben kérjük, egyeztessen értékesítő kollégánkkal a lehetséges megoldásokról.

 

Személyes átvétel:

A térkövek személyesen átvehetőek az adott gyár telephelyén, az előre leadott adatok alapján.
A raktárkészletről minden esetben érdeklődjön Munkatársainknál az alábbi elérhetőségek egyikén:

+36 20 / 626 - 3170

terkowebaruhaz@gmail.com

A gyártók által okozott fizetési, szállítási okokból eredő kellemetlenségért, károkért felelősséget nem tudunk vállalni. Kártérítést és egyéb garanciális jellegű visszafizetési igényeket nem tudunk ellátni. Az ügyfél-reklamációt továbbítjuk a gyártó felé vagy biztosítjuk a személyes kontaktus lehetőségét.

FAANYAGOK

Vásárlás előtt néhány fontosabb információt IDE kattintva talál a faanyagok természetéről.