Szállítási tudnivalók

Figyelem!

A díjtáblázat csak a webshopban vásárolt termékek kiszállításakor érvényes!


A szállítás díja magyar forintban értendő, és az ÁFÁ-t tartalmazza!


A szállítás díja nem tartalmazza az esetleges járulékos költségeket! (behajtási engedély, rakodási költség, raklap betét díj és használati díj).

 


1. Szállítási költségek


1.1. A térkőwebáruház-nál a megrendelés összegétől és a szállítás helyétől függő szállítási díjat kell megfizetni. A szállítási díj összege a megrendeléskor már ellenőrizhető. Ez az ár azonban csak részben tartalmazza a bérmentesítési / szállítási és a csomagolás díjat, a fennmaradó részt a Térkőwebáruház vállalja át. Bizonyos termékek és kosártartalom esetén a szállítási díjat nem tudjuk előre megjeleníteni. Ezt utólag kalkuláljuk és küldjük el a vásárló részére, aminek elfogadása esetén indítjuk a megrendelés kiszolgálását.

 

1.2. Amennyiben a szállítási címre történő teljesítés a Térkőwebáruház-tól vagy a szállítótól kívül álló okok (magasságkorlátozás, súlykorlátozás egyéb megközelítési, vagy lerakodási probléma) miatt nem lehetséges, a Térkőwebáruház elállhat a szerződéstől.


1.3. Amennyiben a megrendelést követően a Térkőwebáruház terhére róható technikai vagy logisztikai okokból több lépésben kell a megrendelést kiszállítani, a szállítási költségeket természetesen csak egyszer számítja fel a Térkőwebáruház.


1.4. A futártól való csomagátvételkor a termékek tételes ellenőrzése minden esetben biztosított, de az átvevő erre nem kötelezett. Az átvevő a termék átvételét a szállítólevél aláírásával igazolja.  A Térkőwebáruház a szállítólevél leigazolása után sem minőségi, sem mennyiségi reklamációt nem fogad el, az átvevő felelőssége, amennyiben nem élt a tételes áruátvétel lehetőségével.


1.5. A Futárszolgálattól való átvételt aláírásával igazolja, így aláírásával az átvevő elismeri, hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésében foglaltaknak. (Nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás vagy a termék.)

1.6. Átvételkor, kérjük, alaposan ellenőrizze a kiszállított termékeket! Ha sérülést tapasztal a terméken vagy a csomagoláson az átvétel során, a sérülésekről jegyzőkönyv felvételét kell kérni a futártól. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés a termék átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét a Térkőwebáruház díjmentesen biztosítja.


1.7. Az átvételt követően észlelt sérülésért/hiányért a Térkőwebáruház felelősséget nem vállal!

Mivel a különböző termékek többféle csomagolással és súllyal rendelkeznek, így a szállítási díjak is eltérőek lehetnek. Fontos tudni a helyszín megközelíthetőségét, behajtási engedély kötelezettségét. Az alábbi leírás előzetes tájékoztatást ad a tájékozódáshoz.

Fontos tudni továbbá, hogy a térkövek kiszállításán kívül a többi termék kiszállításnál felső súly és méretbeli korlátozások vannak. Amennyiben ezt túllépi a megrendelés, egyedi kiszállítással visszük a ki a terméket, melynek díjazása eltérhet a rendszer által automatikusan generált kiszállítási díjtól.

Amennyiben több kiszállítási kategóriába eső terméket rendel meg, szintén egyedi kiszállítás alapján juttatjuk el a terméket a megrendelőhöz.

Öntöző rendszerek rendelése esetén szintén fennáll az egyedi kiszállítás lehetősége, amennyiben komplett rendszert, vagy részegységet szeretne megrendelni. A tervezésben és a kivitelezésben is tudunk segíteni igény esetén, belefoglaljuk az árajánlatba.

Az építőanyagok szállítása történhet gyári szállítással illetve saját járművel történő elszállítással. Gyári szállítás esetén minden esetben a gyártó által meghatározott feltételekkel tudjuk biztosítani a helyszínre történő szállítást. Egyéb esetben az árajánlat kérés során kaphat pontos tájékoztatást. Az írásos árajánlat már a fuvardíjat, a csomagolási és egyéb költséget is tartalmazza.

Az árusított termékek kiszállítása az alábbi kategóriákra bomlik (minden alkategória eltérő kiszállítási díjat jelent):

   
Térkőwebáruház által küldött termékek

Beszállító által küldött termékek (térkövek, járólapok)
Műtrágyák, műtrágyaszórók Semmelrock termékek
Fűmagok Leier termékek
Fiskars termékek
Kerítés létesítéshez szükséges termékek
Öntözőrendszerhez szükséges termékek
Futárszolgálat táblázatai:

Partnerünk a Sprinter, melynek a méret és súly határait a lenti táblázatban találhatja.Maximális tömeg
Címre címezve 40kg
Méret határok
Legkisebb méret 120 x 175 mm
Maximális hosszúság 2000 mm
Hosszúság+szélesség+magasság 3000 mm
Terjedelmes Ha a hossza 750 mm-nél vagy összmérete 2000 mm-nél nagyobb, illetve alakja nem téglatest vagy boríték, természete miatt egyéb küldeménnyel nem rakható össze vagy eltérő kezelést kívánGyártók szerinti szállítási díjakSemmelrock
Országosan, helyszíntől függetlenül 22.047,- Ft  + ÁFA
Csomagolási díj 0,- Ft + ÁFA
Raklap díj 2.756,- Ft + ÁFA
Raklap visszaváltása a gyártó telephelyén* 2.205,- Ft + ÁFA
Raklap visszaváltása saját telephelyünkön** 1.760,- Ft + ÁFA*A gyártó telephelyén (Ócsa, Bajcsy-Zsilinszky út 108.) termék átvételi igazolással vagy számla ellenében.
**Telephelyünkön (Budapest, 1171 Pesti út 239/b) előre egyeztetett időpontban számla ellenében.

A raklapok a vásárlástól számított 3 hónapon belül válthatók vissza sérülésmentes állapotban és szállítólevél ellenében!

A Leier térkőgyártó termékeire speciális megrendelési, kiszállítási, valamint visszavásárlási feltételek vonatkoznak melyeket részletesen is megtalál a gyártó honlpján ide kattintva.Leier
Termék fuvardíja Teljes kiterheltségű(24 tonna) szerelvény A termék egységára tartalmazza a fuvardíjat
Termék fuvardíja Részleges kiterheltségű (24 tonna) szerelvény, megkezdett 12 tonna alatti megrendelt árunál, lerakodási helyszínenként, illetve átrakodásnál 11.000,- Ft + ÁFA
Termék fuvardíja Részleges kiterheltségű (24 tonna) szerelvény, megkezdett 12 tonna feletti megrendelt árunál, lerakodási helyszínenként. 8.000,- Ft + ÁFA
Daruzási díj Raklaponként 1.200,- Ft + ÁFA
Raklap visszaváltása saját telephelyünkön** 1.600,- Ft + ÁFA Leier raklap díjak
Méret Egységár minden Leier telephelyen (Ft/db)
Paletta piros 100x120 cm 2.000,- Ft 500,- Ft használati díj
Paletta EUR 80x120 cm 2.700,- Ft 500,- Ft használati díj

 

A raklapok visszavásárlási feltételei:


Semmelrock térkő vásárlás esetén: 2300 Ft/ raklap, amennyiben a raklapot telephelyünkre behozza (a raklapnak sérülésmentesnek kell lennie valamint, szállító levél is elengedhetetlen).
Leier  térkő vásárlás esetén: 1500 Ft/ raklap, amennyiben a raklapot telephelyünkre behozza (a raklapnak sérülésmentesnek kell lennie valamint, szállító levél is elengedhetetlen).

Az oldalon megjelölt szállítási árak súlykorlátozottak. Mivel nem lehet termékenként az eladási árhoz súlyt is kalkulálni, ezért a leadott megrendeléseket felülvizsgáljuk és amennyiben a megrendelt mennyiség túllépi a szállító gépjármű terhelési határát, a szállítást több részletre bontjuk. Erről a megrendelőt értesítjük. A véglegesített számlát csak egyeztetés után küldjük.

Saját autós kiszállítás feltételei:


Abban az esetben, ha a futárposta díjkalkulációja magasabb, mint a saját autónk fuvar díja, cégünk saját autóval szállítja ki a rendelt termékeket. Itt lehetőség van hozzávetőleges időpont egyeztetésre is.

A kiszállítás tartalmazza a házhoz szállítás és a kirakodás díját. Kivételt képeznek az olyan méretű és súlyú tárgyak, amik egy személlyel nem mozgathatók. Ilyen esetben külön rakodót kalkulálunk vagy a megrendelő biztosítja a lepakoláshoz szükséges emberállományt. Az utóbbi egyeztetés alapján történik.

A rakodás kizárólag az autó közvetlen környezetében történik, az autótól maximum 2m-es távolságig. Az autó parkolása kizárólag a közterületen engedélyezett oly módon, hogy az ne akadályozza a forgalmat. A megrendelő külön kérésére a sofőr beállhat az ingatlan területére, de a magánterületen történő okozott károkért felelősséget nem vállalunk. 

A kiszállított termékek hiányosságát vagy sérülését a sofőr jelenlétében van lehetőség jelezni. Ebben az esetben a hiányos vagy sérült terméket cseréljük. A sofőr távozása után reklamációt nincs lehetőségünk elfogadni.

A pontosított kiszállítási időpont módosítása a vevő részéről külön költséget vagy további várakozási időt von maga után, mivel a szállítások gyűjtő fuvarral vannak kalkulálva.kandh_v2