Garancia40 Szolgáltatás

Minden online áruházunkban és szaküzletünkben lehetőség van a megrendelt termékre (a vásárlás pillanatában) 40 napos levásárlási garanciát igényelni. Ennek birtokában a vásárlás napjától számított 40 naptári napig levásárlási garanciát vállalunk.

Mit is jelent ez?


Meggondolta magát? Nem baj!

40 napig visszahozhatja hozzánk a még használatba nem vett terméket. Gyári csomagolásában**, sértetlenül, az eredeti blokkal vagy számlával visszahozhatja vagy visszaküldheti*** hozzánk a megvásárolt terméket és mi becseréljük bármely más termékre kínálatunkból.Nem tud dönteni? Nem probléma!

A visszaküldött termék vételárát pontegyenlegén jóváírjuk, így egy teljes éven át válogathat kínálatunkban kedve szerint! A pontrendszerben jóváírt összeg a feltöltés időpontjától számított 12 hónapig (365 napig) használható fel.Az alábbi termékekre NEM vonatkozik a szolgáltatás:

  • gumilapok, játszótéri elemek, élőanyagok (nádszövet)
  • akkumulátorok és elemek, ha azok csomagolása nem zárja ki az esetleges használatot
  • egyedi igények alapján készített termékek
  • medencék, szaunák, masszázsmedencék

A Garancia40 szolgáltatásunktól függetlenül a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletnek megfelelően biztosítjuk a vásárlástól való elállás jogát a rendeletben meghatározott feltételeknek megfelelően. A 14 napos vásárlástól való elállás jogáról és módjáról ide kattintva tájékozódhat.

*A termékcseréhez elengedhetetlenül szükséges, hogy a visszahozott termék bontatlan, eredeti állapotban kerüljön vissza hozzánk, a vásárláskor kiállított számla kíséretében! Tájékoztatjuk, hogy a termékcsere során az eredeti összegből pénzt visszatéríteni nem áll módunkban. A vásárlás összegét pontrendszerben, levásárlási kuponban írjuk jóvá vagy lehetővé tesszük a termékcserét.

**Bontott vagy hiányos csomagolású, használt, sérült terméket nem áll módunkban visszavásárolni. A csomagolás bontatlansága, hiánytalansága a termék gyári csomagolására értendő, a külső szállítási csomagolás (pl. papírdoboz) eltávolítása - a gyári csomagolás sértetlensége mellett - nem zárja ki a 40 napos levásárlási garancia érvényesítését. 

*** Termékcsere igényét a lenti link segítségével tudja jelezni.

A szaküzletbe visszahozott termékek ávételéről minden esetben átvételi bizonylat készül. A termékcserét vagy a levásárolható egyenleg jóváírását a webáruház, a visszaérkezett termék beérkezési idejétől számított 24 órán belül (a webáruház nyitvatartási idejét figyelembe véve) hagyja jóvá. A szaküzletben történő leadást követően nincs lehetőség azonnali cserére vagy jóváírásra.

kandh_v2