Garancia40 szolgáltatás

Szolgáltatás igénybevételének bejelentése

Minden az online áruházunkban és szaküzletünkben átvett termékre a vásárlás napjától számított 40 naptári napig levásárlási garanciát vállalunk!

MEGGONDOLTA MAGÁt? NEM BAJ!

40 napig visszahozhatja hozzánk a még használatba nem vett terméket. Gyári csomagolásában**, sértetlenül, az eredeti blokkal vagy számlával visszahozhatja vagy visszaküldheti*** hozzánk a megvásárolt terméket és mi becseréljük bármely más termékre kínálatunkból.

NEM TUD DÖNTENI? NEM PROBLÉMA!

A visszavásárolt termék vételárát pontegyenlegén jóváírjuk, így egy teljes éven át válogathat kínálatunkban kedve szerint! A pontrendszerben jóváírt összeg a feltöltés időpontjától számított 12 hónapig (365 napig) használható fel.

A GARANCIA40 SZOLGÁLTATÁSUNK NEM VONATKOZIK AZ ALÁBBI TERMÉKEKRE:

  • gumilapok, játszótéri elemek, élőanyagok (nádszövet)
  • akkumulátorok és elemek, ha azok csomagolása nem zárja ki az esetleges használatot
  • egyedi igények alapján készített termékek
  • medencék, szaunák, masszázsmedencék

A Garancia40 szolgáltatásunktól függetlenül a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletnek megfelelően biztosítjuk a vásárlástól való elállás jogát a rendeletben meghatározott feltételeknek megfelelően. A 14 napos vásárlástól való elállás jogáról és módjáról ide kattintva tájékozódhat.

*A termékcseréhez elengedhetetlenül szükséges, hogy a visszahozott termék bontatlan, eredeti állapotban kerüljön vissza hozzánk, a vásárláskor kiállított számla kíséretében! Tájékoztatjuk, hogy a termékcsere során az eredeti összegből pénzt visszatéríteni nem áll módunkban. A vásárlás összegét pontrendszerben írjuk jóvá.

**Bontott vagy hiányos csomagolású, használt, sérült terméket nem áll módunkban visszavásárolni. 

*** Termékcsere igényét a lenti link segítségével tudja jelezni.

A szaküzletbe visszahozott termékek ávételéről minden esetben átvételi bizonylat készül. A termékcserét vagy a levásárolható egyenleg jóváírását a webáruház, a visszaérkezett termék beérkezési idejétől számított 24 órán belül (a webáruház nyitvatartási idejét figyelembe véve) hagyja jóvá. A szaküzletben történő leadást követően nincs lehetőség azonnali cserére vagy jóváírásra.

Szolgáltatás igénybevételének bejelentése