Kosár


Nincs termék a kosárban!

Minden az online áruházunkban és szaküzletünkben vásárolt termékre a vásárlás napjától számított 40 naptári napig levásárlási garanciát vállalunk!

MEGGONDOLTA MAGÁt? NEM BAJ!

40 napig visszahozhatja hozzánk a még használatba nem vett terméket. Gyári csomagolásában**, sértetlenül, az eredeti blokkal vagy számlával visszahozhatja vagy visszaküldheti*** hozzánk a megvásárolt terméket és mi becseréljük bármely más termékre kínálatunkból.

NEM TUD DÖNTENI? NEM PROBLÉMA!

A visszavásárolt termék vételárát pontegyenlegén jóváírjuk, így egy teljes éven át válogathat kínálatunkban kedvede szerint! Az pontrendszerben jóváírt összeg a feltöltés időpontjától számított 12 hónapig (365 napig) használható fel.

A GARANCIA40 SZOLGÁLTATÁSUNK NEM VONATKOZIK AZ ALÁBBI TERMÉKEKRE:

  • gumilapok,játszótéri elemek, élőanyagok (nádszövet)
  • akkumulátorok és elemek, ha azok csomagolása nem zárja ki az esetleges használatot
  • egyedi igények alapján készített termékek
  • medencék,szaunák, masszázsmedencék

A Garancia40 szolgáltatásunktól függetlenül a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletnek megfelelően biztosítjuk a vásárlástól való elállás jogát a rendeletben meghatározott feltételeknek megfelelően. A 14 napos vásárlástól való elállás jogáról és módjáról ide kattintva tájékozódhat.

*A termékcseréhez elengedhetetlenül szükséges, hogy a visszahozott termék bontatlan, eredeti állapotban kerüljön vissza hozzánk, a vásárláskor kiállított számla kíséretében! Tájékoztatjuk, hogy a termékcsere során az eredeti összegből pénzt visszatéríteni nem áll módunkban, azonban 10 ezer forint feletti csereérték esetén pontrendszerben való jóváírást is kérhet. 

**Bontott vagy hiányos csomagolású, használt, sérült terméket nem áll módunkban visszavásárolni. 

Open box szolgáltatás

Szerződött futárszolgálataink a kiszállítás alkalmával az alábbi szolgáltatásokat nyújtják számodra:

  • Csomagkézbesítés az első zárt ajtóig (pl. lépcsőház, normál méretű termékek esetén)
  • Csomagkézbesítés a bejárati ajtóig (nagyméretű termékek esetén)
  • Open box szolgáltatás – csomagbontás a futár jelenlétében*

Open box - Szerződött partnereink a rendelés átvételének alkalmával lehetőséget biztosítanak a termék kibontására, hogy a termék fizikai állapotát még távozásuk előtt a vásárló ellenőrizni tudja. Ha problémát észlel, a sérülés tényét jelezheti a fuvarlevélélen vagy kérhet jegyzőkönyvet (MPL Futárszolgálat), hogy rögzítésre kerüljön, hogy a sérülés átvétel előtt keletkezett, ezzel is megkönnyítve az ügyintézést.

A nyújtott szolgáltatások részét nem képezi a termékek beüzemelése.

Figyelem! A díjtáblázat csak a webshopban vásárolt termékek kiszállításakor érvényes!

A szállítás díja magyar forintban értendő, és az ÁFÁ-t tartalmazza!

A szállítás díja nem tartalmazza az esetleges járulékos költségeket! (behajtási engedély, rakodási költség)

2. Szállítási költségek

2.1.     A térkőwebáruház-nál a megrendelés összegétől és a szállítás helyétől függő szállítási díjat kell megfizetni. A szállítási díj összege a megrendeléskor már ellenőrizhető. Ez az ár azonban csak részben tartalmazza a bérmentesítési / szállítási és a csomagolás díjat, a fennmaradó részt a Térkőwebáruház vállalja át.

2.3.     Kiszállítás maximális súlyhatára 3 tonna. Amennyiben a szállítási címre történő teljesítés a Térkőwebáruház-tól vagy a szállítótól kívül álló okok (magasságkorlátozás, súlykorlátozás egyéb megközelítési, vagy lerakodási probléma) miatt nem lehetséges, a Térkőwebáruház elállhat a szerződéstől.

2.4.     Amennyiben a megrendelést követően a Térkőwebáruház terhére róható technikai vagy logisztikai okokból több lépésben kell a megrendelést kiszállítani, a szállítási költségeket természetesen csak egyszer számítja fel a Térkőwebáruház.

2.5.     A futártól való csomagátvételkor a termékek tételes ellenőrzése minden esetben biztosított, de az átvevő erre nem kötelezett. Az átvevő az termék átvételét a szállítólevél aláírásával igazolja.  A Térkőwebáruház a szállítólevél leigazolása után sem minőségi, sem mennyiségi reklamációt nem fogad el, az átvevő felelőssége, amennyiben nem élt a tételes áruátvétel lehetőségével.

2.6.     A Futárszolgálattól való átvételt aláírásával igazolja, így aláírásával az átvevő elismeri, hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésében foglaltaknak. (Nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás vagy a termék.)

2.7.     Átvételkor, kérjük, alaposan ellenőrizze a kiszállított termékeket! Ha sérülést tapasztal a terméken vagy a csomagoláson az átvétel során, a sérülésekről jegyzőkönyv felvételét kell kérni a futártól. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az termék átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét a Térkőwebáruház díjmentesen biztosítja.

2.8.     Az átvételt követően észlelt sérülésért a Térkőwebáruház felelősséget nem vállal!

 

olcsobbat.hu aprohirdetesingyen.hu arcedula.hu arradar.hu