Kerti játszótér - Jungle Gym Voyager játszótorony

Kerti játszótér - Jungle Gym Voyager játszótorony
Kerti játszótér - Jungle Gym Voyager játszótorony
Kerti játszótér - Jungle Gym Voyager játszótorony
Kerti játszótér - Jungle Gym Voyager játszótorony
Szállítási idő:
3-8 munkanap
6 200 Ft
Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

 


A torony tartalmazza a homokozót, hidat, kötéllétrát, kormánykereket, teleszkópot, csatlakozót a slaghoz, hogy a csúszda vízicsúszdává alakulhasson. Csak a képzelet szabhat határt a játéknak!


 


Mit tartalmaz az ár?


Alapár


Kerti játszótér - Jungle Gym Voyager játszótorony alap ára minden esetben tartalmazza az összeszereléshez szükséges egységcsomagot- csavarokat, vasalatokat,  betonozható földhorgonyt (benne a részletes, ábrákkal illusztrált vágási és szerelési útmutatóval), a faanyagot (szálanyagban méretre vágás és előfúrás nélkül). Az egységcsomag csúszdát nem tartalmaz, azt külön kell hozzá választani. A termék nincs előfúrva!


Méretre vágás


A szolgáltatás a deszkák, lécek, oszlopok precíziós szerszámokkal való méretre vágását tartalmazza, ami nagyban megkönnyíti az otthoni összeszerelést, hiszen ezután már csak fúrni és csavarozni szükséges. Házhozszállítást csak méretre vágott játékokra vállalunk.


Festés


A faanyag csiszolása és két rétegben való lefestése Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrral. (Mindhárom fenti opció választása esetén rendelhető szolgáltatás)


Szolgáltatások megrendelése esetén 30% előleg fizetendő a teljes árból. A szolgáltatások vállalási határidejét a megrendelés után tudjuk visszaigazolni.


Felhívjuk figyelmüket hogy az impregnáló szer zőld árnyalata átüt a festésen


Figyelmeztetések


A termék kizárólag kültéri, lakossági használatra alkalmas. A Kerti játszótér - Jungle Gym Voyager játszótorony legfeljebb 50 kg súlyú gyermekek számára alkalmas. 3 éves kor alatt nem használható.


Biztonságos használat


A terméket ne telepítse kemény felületre (pl. beton, aszfalt, murva, salak, stb.), hanem kizárólag puha talajra, ami lehet jó minőségű gyep, vagy homok, de a legjobb eredmény elérése érdekében gumilap, vagy öntött gumi burkolatot javaslunk.


A termék méretének kiválasztásánál kérjük, vegye figyelembe, hogy a játszótér minden oldalán 2 m biztonsági távolság megtartása ajánlott minden egyéb tereptárgytól (kerítés, ruhaszárító, fa, virágágyás, kerti építmények, stb.).


Faanyag információ


A kerti játszótereket magas nyomáson telített, gyalult, fózolt borovi fenyő faanyaggal szállítjuk. A telítéshez használt zöldes árnyalatú impregnálószer megvédi a fát a gomba és rovarkároktól, ugyanakkor ahhoz, hogy hosszú távon szép legyen, mindenképp érdemes kültéri vékonylazúrral kezelni két rétegben. Javasoljuk a Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrok használatát.


Fontos tudnivaló a Nádlandban vásárolt faanyagokról és fából készült termékekről: www.nadland.hu


A nálunk kapható Milesi festékhez tartozó színmintákat és hasznos információkat ezen a linken találhat: www.nadland.hu/milesi_info

Adatok
Cikkszám
409-804-K
Tömeg
207 kg/db
Vélemények