Sous vide Akura WiFi, 1000 W

-13%
Sous vide Akura WiFi, 1000 W
Sous vide Akura WiFi, 1000 W
Sous vide Akura WiFi, 1000 W
Sous vide Akura WiFi, 1000 W
Sous vide Akura WiFi, 1000 W
Sous vide Akura WiFi, 1000 W
Sous vide Akura WiFi, 1000 W
Sous vide Akura WiFi, 1000 W
Sous vide Akura WiFi, 1000 W
Sous vide Akura WiFi, 1000 W
Sous vide Akura WiFi, 1000 W
Sous vide Akura WiFi, 1000 W
Sous vide Akura WiFi, 1000 W
Sous vide Akura WiFi, 1000 W
Sous vide Akura WiFi, 1000 W
Sous vide Akura WiFi, 1000 W
Sous vide Akura WiFi, 1000 W
Sous vide Akura WiFi, 1000 W
Sous vide Akura WiFi, 1000 W
Sous vide Akura WiFi, 1000 W
A tökéletes illatú és ízű ételek főzéséhez használja a G1 Sous vide Akura lassúfőzőt WiFi vezérléssel, mobilalkalmazással. Válasszon receptet, készítse el az alapanyagokat és küldje el az utasítást - a főzés idejét és hőmérsékletét a főző maga

A pontos szállítási díj rendeléskor kerül kiszámításra.

A szállítási díjaink megtekinthetőek ide kattintva.



A képek csak illusztrációk!
Beszerzési idő:
3-8 munkanap
53 090 Ft
Akció: 45 990 Ft
Kezdete: 2024.05.08   Vége: 2024.05.31
Akcióból hátralévő idő:
db
db
Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az egészséges, gazdag íz világú és aromájú főzéshez használja a G21 Akura
WiFi-vezérléses szuvidálót
. Nagy segítségére lesz a receptekkel ellátott
mobilalkalmazás is. Válasszon receptet tetszésére, készítse elő az összetevőket
és egy kattintással már küldi is az az utasítást - az Akura vezérlés maga
állítja be a főzési időt és a hőmérsékletet.


A Sous-vide főzés a tökéletesség szimbólumává vált. Miért?


Még az olyan egyszerűnek tűnő ételek, mint például a lágy tojás, vagy egy
szaftos steak elkészítése sem olyan egyszerű, mint első pillantásra tűnik. A
sous-vide módszernek, pontosabban a vákuumban történő főzésnek köszönhetően
finom ételeket készíthet, amelyekért a legjobb éttermekben egy vagyont fizetne.


Csodálatos, szaftos steak – a szuvidálás csodája, a hús megőrzi gazdag ízét.
Szuvidálás után, már csak kérgesíteni kell serpenyőn és élvezheti is a kívül
ropogós, bévül lédús és puha steaket. Közepesen, vagy teljesen átsütve, dilemma,
hogy jól sikerült -e? A sous-vide főzéssel biztos lehet a sikerben.


Az első alkalommal beleszeret, ha bármilyen húst elkészít, legyen az baromfi,
sertés, marhahús vagy hal. A zöldségeknek is megőrzik finom aromájukat és mégis
roppanósnak maradnak. A főtt tojás szét olvad a szájban, és a gyümölcsös
desszertek pedig elrepítik a nyárba.


Sous-vide szuvidalo G21, húsokkal

Mi a sous-vide főzés?


A vákuumos főzés vagy a sous-vide főzés lassú főzési technika, a
forráspontnál alacsonyabb hőmérsékleten. A sous-vide ételkészítéshez szükséges
összetevőket fóliába csomagolják, így minden egészséges anyag, tápanyag és
vitamin, aroma megőrződik.


A lassú sous-vide főzés közben csak minimális változások mennek végbe a
feldolgozott élelmiszerekben, és természetes íz maximálisan megmarad. Mivel az
alapanyag egy légmentesen lezárt edényben dolgozódik fel, nem oldódnak ki a
vízbe, vagy párolognak el a fontos tápanyagok. Az alacsony hőmérséklet során az
ételek nem vesztenek annyit térfogatukból, így minden bennük marad minden aroma,
íz.


Érdekesség: 1974-ben George Pralus séf felfedezte, hogy a libamáj műanyag
zacskóba csomagolása elősegíti az étel tömegének megőrzését, így nem veszít
feleslegesen tápanyagértékéből és sokkal jobb szerkezettel is rendelkezik. Abban
az időben a franciaországi Roanne-i Troisgros étteremben (Pierre és Michel
Troisgros) dolgozott, ahol az óta tömegek szerették meg ezt az elkészítési
módot.


A Sous-vide főzést Franciaországból származik, majd fokozatosan elterjedt a
Michelin csillagos éttermekben. Ma a G21 Akura Sous-vide szuvidálónak
köszönhetően felfedezheti a vákuumfőzés varázslatát az otthon kényelmében és
élvezheti
a jobbnál jobb fogásokat.


 Sous-vide G21 Akura érintőképernyője


Sous – vide G21 Akura


A G21 Akura szuvidáló készen áll a mindennapi biztonságos használatra a
legapróbb részletekre is odafigyelve. A test két részből áll - egy merülő
rozsdamentes acél részből, belső főzőspirállal, a felső rész pedig tartós
műanyagból
, elektronikával és érintőképernyővel. Rögzítse a G21 Akurát a
fazékhoz a rögzítő segítségével.


 Sous-vide Akura rögzítése a lábashoz


G21 Akura kijelző


A G21 Akura érintőképernyőjén láthatja a kiválasztott hőmérsékletet és a
kiválasztott program végéig hátralévő főzési időt. Mindent érintőpanellel /
gombbal, vagy a G21 Smart Home mobilalkalmazás segítségével irányíthat.


G21 Smart Home alkalmazás receptekkel a G21 Akura-hoz


A G21 Smart Home mobilalkalmazás a sous-vide számára A G21 Akura Android és
iOS operációs rendszerrel rendelkező okostelefonokhoz érhető el. A telepítés
teljesen egyszerű - beolvashatja a QR-kódot a dobozból vagy a G21 Akura
kézikönyvéből, és elkezdheti kiválasztani a recepteket. A kiválasztott recept
szerint csak elkészíti az összetevőket, és egyetlen kattintással megerősíti a
kezdését, a többit a G21 Akura biztosítja.


A WiFi vezérlésének varázsa - mielőtt visszatérne a munkából, ebéd kerül az
asztalra


Az átgondolt feldolgozásnak és a modern technológiák alkalmazásának
köszönhetően a G21 Akura merülő sous-vide tűzhely a legjobb elektronikával van
felszerelve, és képes gondoskodni az ételek elkészítéséről akkor is, ha távol
van otthonától.


Példa: rakjon fel egy edénybe vizet és a bevákuumozott alapanyagokat, menjen
el dolgozni, vagy kirándulni. Útközben kiválaszthatja a receptet a
mobiltelefonján, és az alkalmazás segítségével utasítást küldhet a sous-vide G21
Akura címre. Hazatérve kész is az ebéd, vagy a finom vacsora.


Otthon és az étterem


Az intelligens G21 Akura szuvidálót mind otthoni főzéshez, mind éttermben
használhatja. Még ha nem is úgy tűnik, de a lassú főzéssel időt takarít meg - a
választott recepttől függően míg az Akura főz, ön mással foglalkozhat. A
Sous-vide főzést már olyan éttermek használják, amelyek csak a legjobbat akarják
nyújtani vendégeiknek - tökéletesen lédús pecsenyék vagy illatos zöldségek
teljes ízzel, maximális tápanyagokkal és vitaminokkal.


Minden szakács tudja, hogy a megfelelő steak elkészítése egyáltalán nem
egyszerű. De ezen túl a sous-vide G21 Akura jóvoltából még egy kezdő is meg
tudja csinálni!


steak készítése, Sous-vide Akura a lábasban


A Sous-vide G21 Akura előnyei



  • Minimális változások a feldolgozott élelmiszerekben

  • A természetes íz, aroma és textúra maximális megőrzése

  • Szinte azonos súlyú nyersanyagok fenntartása

  • Megőrzi a tápanyagokat

  • Könnyű elkészítés - ha fagyasztott összetevőket is használhat sous-vide
    technikával

  • Hosszabb az alapanyagok eltarthatósága – a vákuumozott alapanyagok akár öt
    napig is tárolhatóak a hűtőszekrényben


Specifikációk



  • WiFi: Igen

  • Teljesítményfelvétel: 1000 W

  • Feszültség: 220 - 240 V

  • Hőmérsékleti tartomány: 0 ° C - 90 ° C

  • Hőmérsékleti pontosság: ± 0,1 ° C

  • Max. tartály térfogata: 20 l


Fizikai tulajdonságok



  • Anyaga: műanyag, rozsdamentes acél

  • Fekete szín

  • Méretek (Sz x Ma x Mé): 75 x 390 x 120 mm

  • Súly: 1,6 kg

  • A csomag méretei (Sz x Ma x Mé): 110 x 445 x 130 mm

  • A csomag súlya: 1,9 kg





Adatok
EAN
8595627420352
Cikkszám
600910
Tömeg
1,6 kg/db
Vélemények
kandh_v2