Blog

3 + 1 érv a térkövek mellett

2021.06.02 09:30
Térkőwebáruház
3 + 1 érv a térkövek mellett

Ha esztétikus megjelenést szeretne kölcsönözni kertjének, akkor a beton járda helyett mindenképp gondolkodjon el azon, hogy valamilyen térkő burkolatot választ. Azért, hogy segítsünk Önnek döntést hozni, felsorolunk néhány érvet amellett, hogy miért válasszon a beton helyett térkövet vagy egyéb burkolatot.

1.Amikor barátai, családtagjai megérkeznek és a kertbe lépnek, talán az első dolog amit meglátnak, az a burkolat. Az egyszínű szürke betonnal szemben a térkő burkolatok sokkal vidámabbak, színesebbek, ezzel pedig az egész kert atmoszféráját sokkal barátságosabbá varázsoljak. Persze ha Ön ragaszkodik a semlegesebb színekhez, választhat szürke térkövet is, de ha fel akarja dobni a kertjét, mindenképp egy színesebb darabot vásároljon!

 

2.Az egybefüggő betonplacc helyett a különböző mintákban kapható burkolatok sokkal modernebb és szebb megjelenést kölcsönöznek a kertnek. Kombináljon különböző színeket, formákat és méreteket, egy változatos és különleges burkolat elérése érdekében. A kisebb lapoktól kezdve a nagyobbakig, biztosan megtalálja azt, amelyik ízlésének megfelel.

 

3.Amiatt sem kell aggódnia, hogy a térkő burkolata az évek alatt megsérül, megrepedezik, hiszen ezek is évtizedes használatra vannak tervezve, sőt, a betonból készült daraboknak még a színe sem kopik ki, illetve a fagyot és a napfényt is rendkívül jól bírják. Sok térkő valamilyen csúszásgátló réteggel van ellátva, ezért amiatt sem kell aggódnia, hogy télen balesetveszélyes lenne rajtuk a közlekedés.

+1.Talán az egyik legnagyobb előnye a térköveknek, hogy elemenként lehet őket lerakni, tehát ha esetleg egy darab megsérül, könnyedén ki tudja cserélni anélkül, hogy az egész udvart fel kéne forgatnia.