Blog

3+1 eszköz a könnyebb konyhai munkáért

2021.02.18 09:30
Térkőwebáruház
3+1 eszköz a könnyebb konyhai munkáért

A konyha a ház egyik legfontosabb és legforgalmasabb helyisége, ezért fontos, hogy praktikus és esztétikus kiegészítőkkel töltsük meg. Összegyűjtöttünk 3+1 terméket, amikkel megkönnyítheti a konyhában folytatott tevékenységek leforgását.

1.Gyümölcshámozó szett


A gyümölcsöket mindannyian szeretjük, mégis van köztük néhány olyan, amely feladja a leckét, ha a hámozásról van szó. Azonban egy gyümölcshámozó szettel semmilyen akadály nem gördülhet az útjába. Egy ilyen szett beszerzésével könnyedén felszeletelhet egy ananászt vagy meghámozhat egy narancsot.


2.Konyhai mérleg


Akik már jártasak a sütésben, főzésben, tudják, hogy egy konyhai mérleg egyetlen háztartásból sem hiányozhat. Segítségével könnyedén kimérhetőek az adott ételhez leírt mértékek, sőt, ha valamilyen szigorú diétát tart, akkor is nagy előny, ha van egy mérleg a konyhájában. Ezeket a mérlegeket ma már szinte minden színben és mintával lehet kapni, így egyszerűen megtalálhatja a stílusához és konyhájához illő darabot, amely tökéletes dísze lesz a helyiségnek.


3.Vágódeszka


Sokan úgy gondolják, hogy a vágódeszka egy olyan konyhai kellék, amit a fiók alján kell tárolni, hiszen nem a legmutatósabb darab. Azonban rengeteg olyan vágódeszka van, ami stílusában tökéletesen megfelel azoknak a jegyeknek, amit a konyha többi kiegészítője, bútora képvisel, így nem kell elrejtenie őket. Éppen ellenkezőleg, nagyon szép kiegészítői lehetnek a konyhának amellett, hogy praktikusak is.


+1.Tálalószett


Dupla és szimpla tárólók segítségével rendezett külsőt kölcsönözhet a konyhának. Sokszor előfordul, hogy kibontunk egy zacskó chipset, vagy egy csomag mogyorót, majd otthagyjuk a konyhapulton. Ez azonban nem a legszebb látvány, amikor belépünk a helyiségbe. Ez a probléma gyorsan és praktikusan kiküszöbölhető egy tálalószett beszerzésével. Jó döntés lehet, ha semleges színekben vásárolja meg ezeket a kis edényeket, így biztosan illeszkedik a ház többi színéhez.