Blog

Egyszerűen és gyorsan kivitelezhető karácsonyi dekorációs ötletek

2020.12.20 09:30
Térkőwebáruház
Egyszerűen és gyorsan kivitelezhető karácsonyi dekorációs ötletek

Az ünnepek közeledtével lassan aktuális lesz elővenni / beszerezni a karácsonyi dekorációkat, amelyek szinte elengedhetetlen kellékei ennek az időszaknak. Az ajándékvásárlás és a finom sütik elkészítése mellett viszont soha nem lesz elegendő idő arra, hogy kidíszítse otthonát ezekkel a kellékekkel. Összegyűjtöttünk 3 + 1 olyan karácsonyi kiegészítőt, amelyekkel egyszerűen, könnyedén és gyorsan (!) meghitt karácsonyi hangulatot varázsolhat otthonában anélkül, hogy túlzásokba esne.

          1. Ünnepi koszorú

  1. Teremtse meg az ünnepi, barátságos hangulatot otthonában gyönyörű karácsonyi koszorúkkal! Ha karácsonyi dekorációkról beszélünk, semmi sem egyszerűbb, mint az ünnepi koszorú elhelyezése a bejárati ajtón vagy a falon belül. Ezzel dekorációs kellékkel már a bejárati ajtónál megteremti az ünnepi hangulatot. Bármelyik koszorúnkat választja, remek kiegészítője lesz otthonának!

   1. Műfenyő

   Sokan ragaszkodnak a valódi fenyőfához, viszont a műfenyő sokkal praktikusabb több szempontból is.  Nem hullik a levele, kis helyen is tárolható, több évig használható és mindig szimmetrikus. Arról nem is beszélve, ha megunjuk, akár tovább is ajándékozható. Igaz, a jellegzetes fenyőillatot nem imitálja, de erre vannak egyéb más illatosító termékek, amivel megoldható ez a „probléma”.

   1. Gömbdíszek – nem csak karácsonyfára!

   Befejezte a karácsonyfa díszítését, de még mindig maradt nagy mennyiségben gömbdísz? Rengeteg lehetőség van, amire felhasználhatja őket. Fogjon egy dekoratív üvegtálat és keverjen össze benne néhány üveggömbdíszt fenyőágakkal! Tegyen a tál aljára egy LED teamécsest, és már készen is van a szemet gyönyörködtető asztali dísz!


   +1 LED dekoráció

   A karácsony szinte elengedhetetlen sajtossága a gyönyörű fényáradat. Teremtsen meghitt, karácsonyi hangulatot LED világítással! Amellett, hogy energiatakarékosabb és biztonságosabb, mint a hagyományos égő, sokkal mutatósabb is.

   Akár a munkával van elfoglalva, akár a karácsonyra készül, ezek az egyszerű díszítési tippek pillanatok alatt ünnepi megjelenést kölcsönöznek otthonának!