Blog

Elengedhetetlen bútordarabok a kerti pihenéshez

2021.04.21 09:30
Térkőwebáruház
Elengedhetetlen bútordarabok a kerti pihenéshez

Szeretné idén igazán különlegessé és otthonossá alakítani a háza kültéri részeit? Varázsolja kertjét a pihenés szigetévé néhány bútordarab beszerzésével!

1.Hintaágy
Amint itt a jó idő, üljön ki a szabadba egy jó könyvvel. Az egyik legjobb és legkényelmesebb választás, ha a kertben szeretnénk pihenni, nem más, mint a hintaágy. Ha többen vannak a családban, érdemes átgondolni, hogy egy nagyobb, több személyes hintaágyat vásároljon, de ha egyedül használja, akkor is érdemesebb egy akkora darabot venni, amiben még feküdni is kényelmes. Válasszon olyat, amelynek van teteje, így megvédhetjük magunkat a napsugaraktól és a hőségtől!

2.Karosszék
Ha nem szeretne hintaágyat vásárolni, mert nem olyan nagy a kertje és nem akarja, hogy sok teret elvegyen az új bútor, akkor válasszon egy karosszéket! Ugyanolyan kényelmes, mint egy hintaágy, ráadásul kisebb helyet foglal el! Egyetlen hátránya, hogy nem tudják egyszerre többen használni, de ezt a problémát is ki lehet küszöbölni más kerti ülőalkalmatosságok beszerzésével.

3.Felfüggeszthető szék
A felfüggeszthető székek akár a mennyezetre vagy egy fa gerendára is felszerelhetők. Ennek köszönhetően helytakarékosak is amellett, hogy igazán egyedivé varázsolják a kertet. Egy ilyen székben biztos, hogy maximálisan ki tud kapcsolódni, hiszen mi lehetne annál pihentetőbb, mint egy puha székben a madarak csicsergését hallgatva relaxálni?

+1 Hintázó szék
A hintázó székek hasonlóak a felfüggeszthető székekhez. Ezek a darabok is maximális kényelmet nyújtanak, ha a pihenésről van szó. Tojásdad alakjuknak köszönhetően kicsit elszeparálják a külvilágtól, így elvonulhat kedvenc könyvével vagy zenéjével néhány órára kipihenni egy fárasztó napot!