Blog

Eszközök a kerti trambulinhoz

2021.07.28 09:30
Térkőwebáruház
Eszközök a kerti trambulinhoz

A trambulinozás egy nagyon jó időtöltés a kicsik számára, hiszen a gyerekek imádnak ugrálni, játszani. Ugyanakkor nem csak ez a trambulin előnye, hiszen rengeteg pozitív hatást gyakorol a szervezetre. Valójában ez egy játékos sportolási mód is, melyet egyébként a felnőttek is nyugodtan kipróbálhatnak.

Ha kíváncsi, hogy milyen eszközöket kell beszerezni ahhoz, hogy egy stabil és biztonságos trambulint varázsoljon kertjébe, most megmutatjuk!

1.Trambulin

Az első dolog, amit be kell szereznie, az nem más, mint maga a trambulin. A trambulinok sok különböző méretben kaphatóak, különböző teherbírással. Célszerű olyat választania, amelyben akár több gyerek is elfér együtt, ha esetleg átmennek a barátok, illetve minél nagyobb a teherbírása, annál kisebb az esélye annak, hogy károsul a trambulin.

2.Létra

Szintén kihagyhatatlan kelléke egy tökéletes kerti trambulinnak a létra. A gyerekek ennek segítségével tudnak felmászni a trambulinra majd lemászni onnan biztonságosan, anélkül, hogy baleset érné őket, ezért ez egy kihagyhatatlan eszköz.

3.Belső és külső háló

A belső háló beszerzése azért fontos, mert ennek segítségével akadályozhatja meg azt, hogy gyermeke esetleg egy ügyetlen mozdulat következtében kiessen a trambulinból. Amikor hálót vásárol, mindenképp nézze meg, hogy a kiválasztott háló mérete egyezik-e a trambulinja méretével! Ha pedig extra védelmet szeretne biztosítani azoknak, akik a játékot használják, szerezzen be egy külső hálót is!