Blog

Kerti világítás

2019.10.04 09:52
Térkőwebáruház
 Kerti világítás

Mivel az időjárás már megengedi, hogy egyre több időt töltsünk a szabadban, nem csak nappal, de koraeste is, így szükségessé válhat beszereznünk valamilyen dekoratív fényforrást kertünkbe, teraszunkra. Ezzel a lehetőséggel azonban nem csak azok élhetnek, akik családi házban laknak, hiszen egy kisebb, bérházi erkélyen is jól mutat egy asztal és két szék mellett egy színes égősor néhány hangulatos kiegészítővel.

Teraszra, kertbe, erkélyre

A kerti világítás lehetővé teszi, hogy a kellemes, jó hangulatú beszélgetések ne érjenek véget a sötétedéssel, születésnapokra, kerti-partykra vagy más, különleges alkalmakra ünnepi díszbe öltöztetik teraszunkat. Nem csak fényforrásként, de akár dekorációs elemként is kiválóan használhatók. Alakjuk, anyaguk és praktikusságuk miatt egyaránt alkalmasak arra, hogy fára, korlátra vagy akár még egy nagyobb, kerti napernyő alá is felakasszuk őket. Megvilágíthatjuk velük erkélyünket, körül határolhatjuk virágágyásainkat, növényeinket vagy a gyalogutakat a kertünkben. Akár egyszerű, udvari világításként is megfelelnek, igazi mediterrán hangulatot varázsolva ezzel portánkra.


Egyszerű alkalmazás, látványos eredmény

Használatuk rendkívül egyszerű, típustól függően léteznek felfüggesztésre alkalmas színesek, üveg és lampion-szerűek, valamint földbe leszúrható szolár spot lámpák. Legtöbbjük napelemes megoldással működik, vagyis a szolár panelek segítségével nappal feltöltődnek, az est beköszöntével pedig hangulatosan megvilágítják teraszát (kattintson a linkre!).  Általában LED izzóval és újratölthető teleppel vannak ellátva, melyek a teljes töltést követően akár 6-8 órán át működnek, így energiatakarékosak és praktikusak. A felfüggeszthető lámpák lehetnek gömb, csepp, üvegmécses vagy lampion-szerűek, a leszúrhatók pedig akár a hideg, szögletes, fémes hatástól, egészen a meleg, rozsdaszínű, elegánsabb megjelenésig bármilyen igényhez és udvar stílushoz igazodni tudnak.

 


Használhatóságukról, fajtáikról és felszerelési lehetőségeikről, valamint egyéb hasznos tanácsokkal kapcsolatban keressék szakképzett kollégáinkat, akik állnak rendelkezésükre a lámpák és egyéb kerti kiegészítőket illetően is. ű

Látogasson el hozzánk és válogasson termékeink közül! (kattintson a linkre!)

kandh_v2